Kannustusta, arvoisat punaiset toverit!

On hienoa, että tässä maassa vielä tunnustetaan väriä ja aate elää. Olette kaikki, SKP:n paikalliset ehdokkaat, enemmän tai vähemmän tuttuja myös minulle, eri yhteyksistä.

Olen lukenut mielipiteitänne ja tiedän teidän lukeneisuutenne ja käytännön kansalaistoiminnan.

Usein politiikan kiemuroissa on tärkeintä periaatteellisuus ja teoria johon maailmankatsomus perustuu. Nämä teillä ovat hallussa kuten vaihtoehtoiset kehitysmallit – ja suoria esityksiä niiden toteuttamiseksi monella politiikan, talouden ja kulttuurinkin saralla. Vaihtoehto pitääkin olla, sillä rahaahan rikkaalla valtiollamme kyllä on: kyse on sen käytöstä oikeisiin kohteisiin eikä hävittäjähankintoihin tai veronkiertoon.

MARTTI VASKOSEN tunnen teistä pisimmän ajan, ehkä suunnilleen neljännesvuosisadan – tutustuimme melkein heti kun muutin perheineni Joensuuhun. Masi on ay-aktiivi ja monipuolinen kansalaisaktivisti kuten kommunistin tulee ollakin, osaa liikkua eri seuroissa ja kinkereissä. Teimme hyvin paljon yhteistyötä muun muassa Joensuu-liikkeessä vastustaessamme toriparkkia ja pelastaessamme Linnunniemen kartanoa ökykapitalistiselta yksityistämiseltä. Masi oli mukana myös Penttilän Hovin pelastamisyrityksissä ja Yöjuna takaisin-kampanjassa, jota varten mies osti ihan ikioman “veturinkin”. Masin luontoarvot ja ay-toiminta tunnetaan, Varaslammen pihaseminaarit ja bileet ovat myös jääneet mieleen. Hän tulee toimeen varsin monenlaisten ihmisten kanssa, on aina valmis auttamaan enkä ole vielä nähnyt hänen kenellekään hermostuvan.

Myös politiikassa ja eduskunnassa tarvitaan pätevää ja rauhallista osaamista sekä tinkimätöntä toimintaa omien periaatteiden puolesta! Köyhän kansan puolesta. Menestystä, toverit!

Ystävällisin toveriterveisin

Pentti Stranius, Öisinajattelija

Artikkelikuvassa Pentti Stranius Linnunniemen huvilassa (kuva Martti Vaskonen v. 2003)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s