Komunistiset tavoitteet

Isot massat ovat havahtuneet vaatimaan kommunistiseen talousjärjestelmään kuuluvia tavoitteita; hoivalla ei saa tavoitella voittoa; sähkön siirtohinnat on laitettava sääntelyn alle; palkalla pitää tulla toimeen jne.

Siinä kohtaa kun tulee paikka äänestää kommunistia, osa on kauhuissaan, kommunistia! Sehän on paha! Nii-in, sanoo kuka? No ne samat tahot jotka haluavat jatkaa voiton tekemistä ihmisen hoivan tarpeella, haluavat vapaasti maksattaa sähkön siirrosta mitä lystää – vapaan markkinatalouden kannattajat siis. Heille kommunismi on paha, mutta sitä se ei ole meille tavallisille ihmisille jotka täällä taaperretaan. Siitä kertoo jo sosialistisen Suomen hyvinvointivaltiomalli 80-luvulla, aikaa ennen kuin vapaat markkinat päästettiin apajille temmeltämään meidän kustannuksella.

Jos nyt kuitenkin päätät olla rohkea ja päättelet että kommunistisia ja sosialistisia tavoitteita ajaa parhaiten juuri kommuinsti, niin olen ehdolla Savo-Karjalan vaalipiirissä nro 68. Kurkkaa vaaliohjelma https://www.skp.fi/eduskuntavaaliohjelma2019

Kirjoittaja Susanna Rissanen
SKP ehdokas nro 68 Savo-Karjala

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s