Avaimia yhteiskuntavaikuttamiseen

Helmikuun lopussa pidetty JHL:n kurssi Yhteiskuntapolitiikka – avaimia yhteiskunnan ymmärtämiseen oli nimensä veroinen. Ei pelkästään kurssin valmistelun puolesta, vaan myös osanottajien. Koulutukseen osallistui pitkän linjan konkareita, sote-veteraaneja ja nuorempia pätkätyö-veteraaneja. Peilien taakse on nähty ja koettu työelämän nurja puoli. Tästä löytyikin vahva näkemys sille, kuinka asiat voi hoitaa paremmin.

Kokemusasiantuntemusta selkosuomeksi (kuva Martti Vaskonen)

Tätä työelämän viestiä käytiin kertomassa eduskunnassa SDP:een ryhmälle ja SAK:ssa Sinikka Näätsaaren vieraana. JHL:n opistossa kurssia vetänyt Tapani Eskola sai yllättävän monta puheenvuoroa pidetyksi loppuun asti, mitä on pidettävä merkittävänä saavutuksena. Sitä ei olisi varmaankaan tullut, ilman vahvaa yhteiskuntavaikuttamisen kokemusta.

Ryhmämme SAK:ssa sosiaaliturvakeskustelussa (kuva Martti Vaskonen)


Teksti ja kuvat kurssilainen Martti Vaskonen

Punaiset Sanomat toimii köyhien, kipeiden ja yhteiskunnan eriarvoisuuteen kyllästyneiden ihmisten julkaisuna. Kirjoitusten aiheet ja vastuu niiden sisällöstä ovat kirjoittajilla. Yhteyshenkilö on Martti Vaskonen punaisetsanomat (at) gmail.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s