Turvallisuuspolitiikka ja eduskuntavaalit

SKP:n Iisalmen seudun osasto valitsi vuosikokouksessaan 24.2.2019 Pasi Tervon jatkamaan puheenjohtajana ja Asko Julkusen sihteerinä.

Kokous käsitteli tiedotusvälineissä esillä olevaa uusien hävittäjien hankintaa. Joissakin kannanotoissa on tarvittavien hävittäjien määräksi todettu sata kappaletta. USA:n asetehtaiden tarpeiden osalta Suomeen hankittavien hävittäjien määrä olisi varmaan ainakin kolme sataa kappaletta. Jännityksen lisääntymisestä Itämeren alueella puhutaan paljon. Parasta Suomen osalta on olla tuppaantumatta sinne omine maanpuolustuslaivoineen. Sama koskee lentokoneita. Jännitystä ei synny itsestään. Siihen tarvitaan aseilla pullistelua.

Meidän mielestämme turvallisuuspolitiikan perusta on leipä ja lämpö kaikille maassamme asuville ihmisille. Aseista ja niitä tänne tuovista mahtavista liittolaisista meillä on riittävästi kokemusta.

Suuret sotaharjoitukset Suomessa, auttavatko ne ilmaston lämpenemisen torjuntaa.  Se on nyt muuten muotiaihe kaikessa.

Me emme tarvitse yhtään hävittäjää emmekä yhtään sotalaivaa.

SKP:n Kuopion piirijärjestö on asettanut tähän mennessä eduskuntavaaleihin kaksi ehdokasta Susanna Rissasen ja Anne Ruuskasen.

SKP:n Joensuun piirillä on viisi ehdokasta Toni Kallioinen, Jari Tertsunen, Martti Vaskonen, Ari Sulopuisto ja Hannu Ketoharju.

Viljo Heikkinen

Lapinlahti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s